Dodaj komentar

Brojni pretresi i uhićenja u Studencima

zgrada

Temeljem operativnih saznanja da se više osoba sa šireg područja općine Ljubuški bavi kaznenim djelima neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga kao i lihvarstvom PU Ljubuški zatražila je od Općinskog suda u Ljubuškon nalog za pretres više objekata u mjestu Studenci.

Temeljem naloga za pretres policijski službenici PU Ljubuški jutros rano počeli su vršiti pretres obiteljskih kuća i pratećih objekata koji su u vlasništvu I. K. (37) i M. K. (35) iz Studenaca. Izvršenim pretresom pronađena je određena količina opojne droge (nekoliko stabljika indijske konoplje i određena količina marihuane), nekoliko komada vatrenog oružja kao i rokovnik s popisom osoba za koje se opravdano sumnja da su žrtve lihvarstva a slobode su lišeni I. K. (37) i M. K. (35) iz Studenaca kao i D. J. (38) iz Čapljine.

Nad uhićenima I. K., M. K. i D. J. vrši se kriminalistička obrada a istragom će biti obuhvaćeno još osoba, tako da očekujemo da će se tijekom dana izvršiti pretresi kod još nekih osoba iz krim miljea.

U ovoj akciji sudjelovao je veliki broj policijskih službenika, uključujući i pripadnike Postrojbe za potporu.

„Uprava policije MUP-a već dulje vrijeme dokazuje da ima snage i volje suprotstaviti se svim vidovima kriminala, a i ova akcija pokazatelj je da nema nedodirljivih“, povodom ove akcije izjavio je policijski komesar gosp. Zoran Galić.

13:15 h Vezana vijest

Policijski službenici PU Ljubuški lišili su slobode i V. DŽ. (38) iz Ljubuškog te će se i nad njim izvršiti kriminalistička obrada. V. DŽ. također se dovodi u vezu s gore navedenim kaznenim djelima.

MUP ŽZH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
8
2
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari