Dodaj komentar

Vidi poslušnika stožerne stranke što ubijaju u pojam i ovo malo nade što nudi Hrs. Ljudi politika Hrs-a je jednostavna, ako vam je sada dobro onda glasajte i dalje za HDZ ili 90ku ta isto je, ali ako vam nije dobro, ako se ne slažete da 20 godina od rata opet živimo u totalitarnom režimu gdje se gleda stranačka iskaznica prilikom bilo kakvog natječaja,ako ne želite da vam djecu opet premlaćuju hodajući golovi, i ako želite makar i malu promjenu na bolje u svom gradu, svome selu, županiju, narodu, onda ćete dati šansu ovoj mlađariji, koji nemaju mrlje na svojoj ni osobnoj i ni političkoj karijeri. Do Vas je ljudi, samo do Vas. Želite li dati jednu šansu ekipi sa slike ili dati 50-u šansu onima koji su Vas 50 puta dosada za[ * neprimjereno * ]i. Hvala na čitanju

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari