Dodaj komentar

Vučiću odgovara pod kontrolom držati Čovića i Dodika

ljubuski.info

Ivana Marić, politička analitičarka, kazala je kako je Dragan Čović u proteklom razdoblju izgubio podršku međunarodne zajednice, pa čak i političara u Hrvatskoj te da su mu slamka spasa Rusija i veze koje je uspostavio preko Milorada Dodika.

Čović se s Aleksandrom Vučićem sastao u Beogradu, a Marić je kazala kako službeno priopćenje ne moramo ni čitati – jer je najmanje bitno.
Zanimljivo je što se krije iza izjava i službenih obavjesti. Čović izgubio podršku međunarodne zajednice, a to je bilo ključno pitanje tada. Oni koji su podržavali Čovića i shvatili da to nije tako, Hrvatska se smirila s izjavama po tom pitanju. Izgubio je svaku podršku, a onda se okrećete kome možete. Prečesto je to sada Rusija i srpske veze preko Dodika. Ne vidimo zašto bi se Srbija miješala u ta pitanja. Sada – to je zadnja slamka na koju se hvata Dragan Čović, poručila je Marić.

Govoreći u svjetlu sjednice Doma naroda Parlamenta FBIH, Marić je kazala kako ne treba nikoga iznenaditi suradnja SNSD-a i HDZ-a.
Potpomažu jedni druge, pogotovo u blokadama. Ne znamo koliko su neke funkcije bitne dok ih ne počnu opstruirati. Veliki broj građana nije ni čuo za zamjenika predsjedavajućeg, a kada čujemo – nešto se blokira. Ne rade ništa pozitivno da bi ranije nešto čuli o njima, kazala je.

Ona je ocijenila i to da Aleksandru Vučiću odgovara da drži pod kontrolom Čovića i Dodika, zbog međunarodne zajednice – u zamjenu za korist.
Šteta je što ne surađuju kada su interesi naroda u pitanju, ni u Zapadnoj Hercegovini ni u Republici Srpskoj, poručila je Marić.

N1
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
5
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari