Dodaj komentar

"Radost ovih dana na ulicama nije zbog robotike vec zbog zivih ljudi koji donose radost i kroz svoju vjeru u Isusa pokazuju pravi put."
Narod se radosti zbog osvajanja srebrne medalje .... Zasto konfrontiras vjeru u Isusa Krista i PRAVI PUT s Repkom? Da to nije "KOMUNIKACIJA" koju je fra Marijo polozio na SVE-MO?
Nisu se samo radovali vjernici u Isusa Krista nego vecina svjetske populacije cak i napredne nacije i religije koje izradjuju Robote ... do onih koji vjeruju u MUHAMEDA i BUDU (ovi zadnji objasni mi kako je radost dosla u njihove domove iako ne vjeruju u Isusa Krista) ... Vrsni katolicki KOMUNIKATOLOZE ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari