Dodaj komentar

I uvijek vam fra Dario Dodig na pameti.
Pa evo vam prilika za komentare.
Kako je postavljen za gvardijana samostan je mjesto uljudjenosti.
Crkva klimatizirana.Muzej izgradjen i dostupan svima.WC prostori funkcinalni tako da hodocasnici ne moraju trcati u tudje ograde.
Ugostiteljski objekat dostupan tim istim ljudima koji su dosli posjetiti muzej a za vas neznam da li ste ikada bili da se mogu osvjeziti da neidu u Nikice Čolaka na česmu.
Od casnih znam da stedi svaku marku i da je skrt.Smanjio" digitalizacijom" telefonske racune nekoliko puta .Itd.itd.
Sto se tice branitelja vi ste uzimali njihove place i vodili ih kao da su na bojistu.Vi ste im dali mirovine i invalidnine.
Čuo sam da nije bio član nijedne komisije.
I u sta bi ga sada vi rado gurnuli.Dali mu vruć krompir zato sto vi mislite tako.
Sa braniteljima sa bio vise puta.Zao mi je ljudi ali svi mi znamo kako je to islo osim ako se pravimo lu.di.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
8
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari