Dodaj komentar

... od kada je To.mic preuzeo SVE-MO ... ostat ce Hrvatima samo KOMUNIKACIJA
... i to ona u negativnom smislu ...PROSIJACKA (misli se na prosijake ne od potribe - nego one Matanove) ... dakle 90% DOKTORA i AKADEMIKA na To.micevom SVE-MO su PROSIJACKE PRIRODE ... (radeti po svim javnim poduzecima) kao takvi nemogu drzati predavanja nigdje u SVIJETU ... osim SLUDJIVATI SVOJ VLASTITI NAROD ...
... Od stotinu To.micevih doktora (SVE-MO) da ih ima samo 5 ispravno utemeljenih na stvarnim analizama, spoznajama i dobronamjernosti za Hercegovinu i BiH drustvo ... bili bi na pravome putu i ovakvi tipovi SA SLIKE nebi bili na ovim mjestima u drustvu ... (goste ti si bahati katolik, krscanin i hrvat jer svojatas Isusa Krista, Modrica i Bolesne (identificiras se snjima) kako bi opravdao svoj NERAD ... tako i fra Marijovo polje "POPULISTICKOG RADA" je nekako slicno - sto mi najvise lici na komunisticki princip ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari