Dodaj komentar

Evangelizacija Europe dolazi preko male uljudjene Hrvatske Drzave .To su jedina ulazna vrata za Isusa Krista u Europu bez križa.Bez kriza
a deklarirana krscanska.Materijalizam na prvom mjestu.Sto manje bogath a vise siromasnih.Eutanazija i ubojstva djece sa poremecajem.Odricanje od svih onih potrebitih.
Vidi se to po proslavi u Parizu.Devet mrtvih 500 silovanja 900 razbojstava.A u Hrvatskoj 5 pijanih.
Zabludjele ovčice fascinirane digitalizacijom, ljudskim pravima rodne ideologije a mrtvac moze lezati na ulici da ga niko ne pogleda i robotika bez uticaja čovjeka moze zadiviti samo isklompleksirane osobe koje nisu nista vidjele vani .
Radost ovih dana na ulicama nije zbog robotike vec zbog zivih ljudi koji donose radost i kroz svoju vjeru u Isusa pokazuju pravi put.
Manje o svecenicima a vise radite na sebi i mjenjajte se.Bice vam puno bolje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari