Dodaj komentar

InaMol bi članak o tvom uzotu Slavi Kukiću i njegovom čuvenom doktoratu u Titino vrijeme kada je sve bilo legalno a pogotovo kvalitetno znanje predavača politike.A znamo kakva je politika tada bila.Uglavnom predavanja o Golom otoku.
Ali tebi smeta katolička vjera i sve sto je vezano za nju.Tebi smeta primjer iz evandjelha kada Luka Modric gtli Petra koji ima Dawnov sindrom
Gdje se Isus daruje malenima.Gdje se vidi veliko srce najboljeg na svijetu.
Tu se očituje komunikacija koju opisuje fra Mario.
Ali za vas komu jugo orijunase ne dopire nista iznad pupka jer vam se sve zavrsava u tjelesnim ka.na.li.zacij.skim otvorima.
To je ono sto najvise mozete dosegnuti.
Moja domovina ima boje Tita i vukojebine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari