Dodaj komentar

Što e tiče toga realan, tu ne la-žeš, ali nećeš da kažeš da si uhljebljen i ti i dica ti ako ih imaš, živite ovdje jer vam je dobro biti i ponašati se kao virog-uzi, niste se predali jer nemate kome inače to vam je urođeno ne daj Bože da pukne prvi bi ugledali Bijaču i proletili kraj ZB da bi i ono pretrnuli od vaše brzine, volite svoj dom i ovakvu hercegovinu punu kri-minala i mafijaša koje podržavate jer vam je dobro a ostali narod većinom protjerani ko 'rči uz onu vašu poznatu poslije mene potop.
Evo mi bi nešto i radili a ne samo počinjali nešto raditi ali ne možemo od vas ni prism-rditi poslovima a kama li ih dobiti a od poljoprivrede koju ste satrali more se samo ponosno kre-pati, toliko o tvojoj realnosti i dao ti dragi Bog tebi i dici tvojoj koliko si ti realan, što o'š više od mene i ostalih Ljubušaka iz švabije,,,
pozz...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
7
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari