Dodaj komentar

Parkovi preuzimaju Babovac

ljubuski.info

Vijećnici OV-a Ljubuški su na jučerašnjoj sjednici razmatrali brojne aktualne teme ove općine, a prva točka bila je informacija o provedbi akcijskog plana za borbu protiv korupcije u općini Ljubuški od 2017. do 2021.

Općinski načelnik Nevenko Barbarić predložio je da, ako postoje volja i želja, općinski vijećnici posjete općinsku upravu, vide tko tu radi, ima li viška, tko su ti ljudi i upoznaju se s radom.

Jednoglasno je usvojen nacrt odluke o novčanoj potpori studentima općine Ljubuški u akademskoj 2018./2019., međutim, načelnik Barbarić pozvao je sve zainteresirane da dostave svoje prijedloge koji bi ušli u konačnu odluku kako ne bi bilo zloupotreba pri dodjeli potpora.

Usvojena je i odluka o pokretanju postupka revizije integrirane strategije razvoja općine Ljubuški 2019. - 2022. i odluka o izmjeni i dopuni odluke o provođenju prostornog plana općine Ljubuški (2015. - 2025.), o čemu su zaprimljena 53 zahtjeva građana da se to učini.

Vijećnici su usvojili zaključak o raskidanju dosadašnjeg ugovora o zakupu nogometnog stadiona "Babovac" i pripadajućih objekata i potom odluku da se oni povjere na održavanje i upravljanje JP Parkovi.

Dosta polemike i pozornosti izazvala je točka prijedlog dopunskog rješenja o imenovanju članova stručnog povjerenstva za utvrđivanje uvjeta uređenja prostora za područje Ljubuškog.

Jedna od odluka, koja je usvojena, je i promjena cijena u Dječjem vrtiću prema kojoj će popust za drugo dijete biti 30%, dok će usluga za treće dijete biti besplatna.

Ivan Kaleb | Večernji list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari