Dodaj komentar

ma uzitak je poslusat ovu nasu sjednicu,ovoliko velikih govornika i skolovanih ljudi na jednom mjestu je fenomen..doslovno mi je neugodno ovo slusat i u zemlju propadam kad vidim da likovi koji su na vlasti i koji upravljaju nasim gradom neznaju 2 recenice spojit..nadam se da ovo niko drugi ne slusa izvan naseg grada jer je ovo sramota da nemoze bit veca i zamolio bi ljubuski portal da nas ne dovodi u ovakve neugodnosti i da ovo vise ne objavljiva na portalu..nek lipo ovi sto su u opcinskom vijecu naprave grupu na whatsapu pa im tamo posaljite ovaj audio zapis jer je sramota da ovo itko slusa osim njih samih..ZIVIO NEVENKO I KRIMINALNA ORGANIZACIJA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
1
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari