Dodaj komentar

Što su branitelji napravili u Sarajevu?

ljubuski.info

Među braniteljskom populacijom se ovih dana naveliko priča i raspravlja o svemu što se 10.7.2018. odigralo u federalnom Parlamentu u Sarajevu.

Kakve su odluke donesene i od kakve će koristi iste biti za one branitelje koji nisu ostvarili nikakva materijalna prava za sudjelovanje u ratu, zanima veliki broj ljudi.

U pojedinim medijima su se pojavili razni spinovi na tu temu, a oni dolaze naravno od onih koji taj dan nisu bili u Sarajevu i koji cijelo vrijeme rade opstrukciju svih opravdanih zahtjeva. Neki samozvani proroci su otišli tako daleko da svojim "stručnim" komentarima nastoje sve što je napravljeno u Parlamentu obezvrijediti i prikazati promašajem, dajući sebi za pravo proročke sposobnosti kako neće biti ništa od svega toga.

Pri tome su naravno zaboravili ponuditi i po koji argument kako bi potkrijepili svoje paušalne tvrdnje koje su otišle tako daleko da su se pretvorili u glasnogovornike političkih stranaka, te tako "zabili" klasičan autogol i strankama ali i sebi, a da toga očito nisu svjesni.

Temeljeći, između ostalog, svoje tvrdnje na činjenici da će sve što je taj dan napravljeno u federalnom Parlamentu propasti zbog činjenice da u Parlamentu nije bilo hrvatskih predstavnika, koji su na taj način još jednom "skinuli maske" sa svoga hrvatstva, donosimo vam dragi čitatelji podnesene amandmane od onih "koji nisu za prava branitelja", ali su taj dan bili u državnom Parlamentu, nisu pokazali strah i nisu vidjeli nikakve opasnosti od prisustva velikog broja branitelja.

Napominjemo kako će se pojedini prikazani amandmani koji će se preklapati u nekim dijelovima, kako ne bi išli na štetu branitelja, moći uskladiti na način koji bude povoljniji za branitelje, na što su pristali predlagatelji amandmana i to je ušlo u službeni zapisnik, odnosno zaključke koji su doneseni taj dan čime su otklonjene moguće špekulacije.

Udruga Zaboravljeni branitelji
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
7
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari