Dodaj komentar

Obilježena 25. obljetnica pogibije Željka Ereša

ljubuski.info

Prije 25.godina, 10. srpnja 1993. godine, na Golim brdima (Stolačka bojišnica) na Oltar domovine život je položio Željko Ereš, pripadnik IV brigade HVO-a "Stjepan Radić" iz Ljubuškog.

Na svetoj misi zadušnici u župnoj crkvi Presvetog srca Isusova u Studencima koju je slavio župnik don Ivan Štironja, uz članove uže obitelji, okupio se veliki broj suboraca i prijatelja.

Poslije svete mise članovi obitelji i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata posjetili su grob pokojnog Željka u groblju u Gornjim Studencima, zapalili svijeće i položili vijence i cvijeće, a nakon toga svratili u obiteljsku kuću na okrjepu i osvježenje.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
6
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari