Dodaj komentar

Gospodo branitelji vi ste pravdu istjerali bit ce jos toga svasta kad se laznjaci budu izbacivali ali u spomoc boga bit ce ometeni.Gospodine ministre da li ti je sad savjest proradila kad si sla specijalce da nas gaze.Sto se tice mene ti nisi skolovan da vidis dalje a isto tako ti tvoji uhljebi koji ce sada morat spisak izbacit na stol a uhljebi nece odlucivat bit ce vam tesko.Osobno ja vam oprastam ali uvjek nek znate da pravda izide kad tad na vidjelo.Mi smo bili dugo vremena ponizeni i razapinjani ali dode vrijeme oduska.Vama zapovjednicima nek vam je oprosteno sto ste radili za neke judine skude.Jedino se moze na pravedan nacin nesto uradit a na pokvaren moze ali to kratko traje.Zato mi sami sebi skacemo u stomak i omladina nam sva pobjeze vise iz politicki razloga.Zato u buduce nemojte biti brzi i poklepni to vas sve moze kostat. Sadite sa tih odgovorni mjesta prepustite pismenim ljudima koji vide duze nego vi promjene se moraju desit ili hrvata u BiH nece biti.Ovim bi zavrsija svi oni koji su se ogrijesili nemojte da vas pece savjest pokajte se za svoje grijehe jer pravda uvjek pobjeduje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari