Dodaj komentar

I da bude jasno, ne komentiram da bih pametovao ili plakao,samo dajem svoje mišljenje na jedno javno mjesto gledajući reakcije drugih na to što ja govorim da bih promijenio svoju ili prihvatio neku drugu, neku bolju perspektivu, da u neku ruku naučim sebe prihvatiti pluseve tuđih stajališta da bih mogao izolirati minuse vlastitog. Nemoj reći ni da sam pozitivan ni negativan, samo realan i pomoću te realnosti donosim odluke u životu, učeći na kojima i ponavljajući dobre u izazovima koji me snađu.prije 7 godina sam otišao i još se ne čini pogrešnim, i dalje je puno više pluseva nego minusa.iskreno,mogao sam ostati, nije da se meni snašao, meni mi ni ništa falilo, kao i svi ostali nekako bi raširio tih 700 maraka,ali dalje iznad toga je jako teško.dovesti život na neki veći lece ne za sebe već za svoje dijete, da bira šta će biti, to me odvelo u bolju zemlju

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
7
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari