Dodaj komentar

Ovo vjece mladih je obicna glupost, samo prica, nigdje nikakvih djela.
Npr. agape nedavno organizirao tribinu sa mladim i perspektivnim ljubusacima, medju dva momka koji doista nesto rade, dovedu curu kojoj je tata osigurao skolu, omogucio da zavrsi fakultet, omogucio da se uposli preko veze, da pokrene svoj biznis i sad bi ja trebao slusati nju i njezine savjete o buducnosti u ovom gradu?
Jos da izjavu da nije sve u eurima, nije, kad nisi nikad bila u strepnji hoces dobit za kavu, za izlazak ili hoces imati za platit godinu na fakultetu.
Sad dovedu tu nekog lika i on nama prica o mentalnom sklopu, decko ti si promasio temu skroz, no ostanite uhljebi jer se protiv toga borite, a radite jos gore stvari, samo mislite da mi ne vidimo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari