Dodaj komentar

To sto vi pisete mogu u svijetu napisati pola stanovnistva.Nepravda nije samo vase vlasnistvo.Pa uzmite ratove u svijetu.Milioni neduznih izbjeglih.Pa ubojstva po americkim skolama.Pa dizanje u zrak terorista.Svakodnevni strajkovi Francuza.
Momak je dobro kazao . Zivi u vjeri i okani se negativnosti.
Japanac je rekao ako je malo osam radi deset ako je malo radi dvanaest pa opet ostane dvanaest.Ti Mileniose ocito imas uzak pogled jer ne vidis ljude koji rade druge poslove i zive pristojno.Samo si iisfrustriran uhljebima .Zivi pozitivno.
Imaju ljudi puno vecih problema od vas gore navedenih pa imaju pozitivan stav i pouzdanje u Boga.
Ne okreći se sine i ne liži stare rane.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari