Dodaj komentar

Znači ja sam otišao sa rođene grude kao balavac jer sam negativno razmišljao????hvala što si mi riješio moju zabludu, do sada sam mislio da sam otišao jer sam imao završenu školu koja je u cijeloj Europi deficitarno zanimanje, uz koju sam tada pričao dva strana jezika, sa stotinama neplaćenih sati prakse, uz onih par školskih gdje sam naučio turpijati je be ni lastin rep.mislio sam da sam otišao jer sam za pola godine rada u struci primio 6 četvrtina place u bonu od 200 maraka kod konzuma a ostalo gonjao godinu i pol jer sam dao otkaz da mogu posluživati u kafiću one momke kojima sam ja radio zadaće iz engleskog da prođu školu a sad mi tu dok ispijaju kavu sa gradonačelnikom masu diplomom ekonomiste od 2000 maraka.jesam li otišao jer mi jedinu priliku za normalan posao u struci u rodnom gradu uzela činjenica da mi je tata u pogrešnoj stranci? Jesam li otišao jer mi konobar s kompleksom nižeg rasta danas pravi kavu a sutra,preko noći glumi boga sa pendrekom u ruci?jesam li otišao jer nisam naplatio štetu od nesreće na radu zato što nisam znao da nisam prijavljen uopće?moj naletilicu otišao sam jer sam negativan, u pravu si, i sad negativno tu i tamo kod tvog rođaka u kasinu zariskiram jednu diplomu ekonomiste i vjeruj mi da izađem pozitivan, jer znam da tamo u nekom ljubuskom vlast vode oni koji su redom tokari i automehaničari, trgovci i frizerke kojima je tata BIO u pravoj stranci.sta da ti kažem, koliko pozitivan možeš biti u sredini kojoj financije vodi čovjek koji je deset godina muku mučio sa hitom dana i tjedna i na mikrofon govorio "dobro jutro želi vam Radio ljubuski"??pozdrav svim mojim ljubusacima gdje god bili, i kad vas uhvati nostalgija samo se sjetite da isti ljudi radi kojih niste imali za kruha i dan danas sjede preko puta radnog mjesta i ispijaju kave 8 sati, i ako to ne pomogne znajte da su među tim ljudima najveći mamlazi koje ste poznavali u svojim razredima, možda će vas zacuditi da su bili s vama u razredu a vi niste ekonomisti dok oni jesu, to je jedan drugi sramotan par postola i jedna druga sramotna priča našeg grada

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari