Dodaj komentar

Učenice OŠ iz Ljubuškog briljirale u Kočerinu

ljubuski.info

Jučer se u OŠ Kočerin održalo natjecanje iz matematike i hrvatskog jezika za učenike razredne nastave (1.-5.razred).

Učenica Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški S.Mikulić osvojila je prvo mjesto u kategoriji krasnoslov na natjecanju koje se održalo u Kočerinu.

S.Mikulić je učenica 4.razreda Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški.

Čestitimo učenici i učiteljici Mladenki Bebek!

Osnovnu školu Ivane Brlić Mažuranić Gračine - Ljubuški su predstavljali Marta Barbir, Marko Herceg i Klara Rupčić. Učitelji voditelji su bili Marijana Rupčić i Branka Lauc.

Učenici škole na Gračinama su ostvarili zapažene rezultate.

Ponosni smo na naše učenike, a posebno na Klaru Rupčić koja je s maksimalnih 100 bodova osvojila 1.mjesto iz matematike i Martu Barbir na osvojenom 3. mjestu iz Krasnoslova. Čestitamo učenicima i njihovim učiteljima!, poručili su iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Gračine-Ljubuški na Facebooku.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
9
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari