Dodaj komentar

Grbavac: Branitelji od svojih zahtjeva neće odustati

ljubuski.info

Prije nekoliko minuta završio je 15-minutni intervju kojega je, ispred šatora na Bijači, za televiziju N1, dao Drago Grbavac, predsjednik udruge Zaboravljenih branitelja.

Na pitanja novinara iz sarajevskog studija odgovarao je, prije svega, o aktualnoj situaciji oko (ne)izvršenja zahtjeva branitelja upućenih Federalnom parlamentu, koji bi za nekoliko dana trebao zasjedati.

Grbavac je istaknuo kako branitelji od svojih zahtjeva neće odustati.


Osudio je ponašanje političara iz vodećih stranaka, prije svega SDA i HDZ, koji, kako je naveo, rade na razjedinjavanju branitelja.

Osudio je i naloge policije o počinjenim prekršajima, u svezi s kojima je izrazio spremnost odlaska i u zatvro.

Najavio je nove prosvjede ukoliko vlast ne bude imala razumijevanja za njihove zahtjeve.

Intervju prikazan u sklopu emisjije "Dan uživo", koju je vodila Merima Šemić.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
7
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari