Dodaj komentar

Devedesetka okuplja oporbu

ljubuski.info

Od velike je važnosti suprotstaviti se ovakvoj lošoj politici vladajućih, odnosno HDZ-a BiH, te zaključiti kako je vrijeme reći dosta kriminalu, korupciji, mitu, zapošljavanju podobnih, nepotizmu, iseljavanju mladih obrazovanih ljudi i cijelih hrvatskih obitelji u potrazi za egzistencijom i nebrizi za branitelje, kazano je u Središnjici HDZ-a 1990 gdje je 14. svibnja održan sastanak Ilije Cvitanovića (HDZ 1990), Nikole Raguža (HSP), Pere Barbarića-Pepija (HKDU-HRAST) te Ivana Krstanovića i Zdravka Prke (Hrvatska nezavisna lista).

Kako je priopćeno iz 'devedesetke', razgovaralo se o pripremama za Opće izbore 2018.godine i mogućnosti zajedničkoga nastupa na listopadskim izborima. Izraženo je, kako se navodi, zadovoljstvo svih nazočnih visokim stupnjem usuglašenosti oko ključnih nacionalnih pitanja.

U priopćenju se navodi kako su sudionici sastanka uvjereni da će hrvatski narod na listopadskim izborima prepoznati njihovu borbu za jednakopravnost Hrvata na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, ostanak na stoljetnim ognjištima, zapošljavanje po sposobnosti, a ne stranačkim iskaznicama, borbu za prava branitelja i svojim glasom kazniti pogrešnu politiku onih koji su do sada vladali i kojima je narod bio na prvom mjestu samo u utrci za vlast i osobne interese.

Na koncu sastanka zaključeno je da hrvatskom narodu mogu pružiti mogućnost izbora i u ropotarnicu povijesti nakon listopadskih izbora poslati one koji su u proteklih dvadeset i više godina napravili najviše štete ovoj zemlji i svom narodu.

Sljedeći sastanak, kako je navedeno, bit će upriličen u Tomislavgradu, a domaćin će biti Hrvatska nezavisna lista.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
1
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari