Dodaj komentar

Osim 'plana B', imamo i 'plan C' i 'D'

ljubuski.info

Hrvatski izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH Mario Karamatić (HSS) tvrdi kako se Ministarstvo sigurnosti BiH bavi svime osim svojim poslom.

Karamatić je reagirao je na informaciju kako su, između ostalog i s njegove službene adrese e-pošte , poslane prijeteće poruke klubovima SNSD-a i NDP-a u Narodnoj skupštini RS-a, kazavši kako bi bilo dobro kada bi netko iz Ministarstva sigurnosti BiH saznao tko je poslao te prijeteće poruke kako bi pošiljatelj za to i odgovarao. No, smatra on, to se neće desiti jer se Ministartvo sigurnosti bavi svime osim svojim poslom.
Ako je bilo zloporabe e-mailova, trebale bi reagirati nadležne institucije, izjavio je Karamatić uz ocjenu da sve navedeno pokazuje koliko su, zapravo, institucije BiH sigurne i zaštićene.

Ovaj izaslanik je iznio i stav da je priča o izmjenama Izbornog zakona BiH završena te da je zemlja ušla u nezapamćenu krizu zbog opstrukcije bošnjačkih stranaka.

Stranke koje čine Hrvatski narodni sabor (HNS) BiH neće praviti nikakve opstrukcije. Izaći ćemo na izbore i pobijediti unutar svog glasačkog tijela, a potom ćemo vidjeti što će biti - hoće li BiH upasti u agoniju ili postoji izlaz. Osim plana 'B', imamo i plan 'C' i 'D', i znamo što ćemo i kako, najavio je.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
9
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari