Dodaj komentar

Zaboravljeni branitelji se danas obraćaju javnosti

ljubuski.info

Od mirnih prosvjeda, ispred federalnog Parlamenta u Sarajevu, istječe zadnji dan do kojeg su trebali biti ispunjeni svi dogovori oko izglasavanja braniteljske Rezolucije.

Branitelji su ga nazvali posljednjim "dogovorom" s vodećim pilitičkim strankama, i strpljivo su se trideset dana suzdržavali od bilo kakvih prosvjednih aktivnosti.

Danas u 17:40, izravno iz šatora na Bijači N! televizija će prenositi obraćanje javnosti predsjednika UZB BiH, Drage Grbavca, tajnika Franje Hrstića, te predsjednika ljubuške podružnice Darinka Bote, tajnika Veljke Vukojevića i drugih predstavnika ove ogorčene braniteljske populacije ljudi koji su dovedeni na sami rub strpljenja.

UZB Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
9
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari