Dodaj komentar

Postavljen "Sandučić povjerenja" u OŠ Marka Marulića Ljubuški

ljubuski.info

Protekli mjesec u hodniku OŠ Marka Marulića Ljubuški postavljen je sandučić povjerenja s ciljem sprječavanja nasilja među učenicima.

Postavljanje sandučića jedna je u nizu preventivnih aktivnosti koja se nadovezuje na kontinuirano obrazovanje učenika na temu nasilja.

Preko sandučića učenici mogu anonimno prijaviti pedagoginji i psihologu škole nasilje, ukoliko to, iz različitih razloga, ne mogu učiniti izravno. Također, osim slučajeva nasilja učenici mogu potražiti pomoć pišući pitanja o izazovima sazrijevanja.

Sandučić je školi donirala Hrvatska pošta Mostar, partner škole u borbi protiv nasilja među učenicima, a ukrasila ga je nastavnica likovne kulture Božana Bošnjak.

OŠ Marka Marulića
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
1
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto