Dodaj komentar

Održana izborna skupština Regionalnog kluba IPA ZHŽ

ljubuski.info

U Grudama je u petak 27. travnja u hotelu Otok održana prva izborna skupština Regionalnog kluba IPA ZHŽ, na kojoj je sudjelovalo 50-ak članova IPA-e.

Skupštinom je predsjedao Goran Crnjac, a zamjenik predsjedavajućeg je bio Slobodan Galić i član Danijela Sabljić.

Nakon izbora radnog predsjedništva, predsjednika i radnih tijela skupštine uslijedilo je usvajanje zapisnika s redovne skupštine koja je posljednji put održana 6. travnja 2017. godine.

Jednoglasno su usvojena izvješća o radu Nadzornog odbora, Suda časti kao i predsjednika u protekloj godini i mandatu, a zatim je održana rasprava o prijedlozima izmjenama i dopunama Statuta kao i usvajanja istih. Na Skupštini je donesena odluka o razrješenju predsjednika, tajnika, zamjenika predsjednika i svih članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti.

Nakon izvješća i odluka, krenulo se s izborima novih članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Suda časti i predsjednika kluba, te objavljivanje rezultata glasovanja i odluka o imenovanju.

RK IPA ZHŽ u novom/starom mandatu vodit će: Predsjednik Zoran Smital, zamjenik predsjednika Milan Galić, tajnik Milan Boban, potpredsjednik Damir Pandžić, blagajnik Mladen Bandić, zapisničar Jerko Penava, te članovi Mirjana Mikulić i Stipe Šimić.

U nadzornom odboru RK IPA ZHŽ su: Marko Landeka, predsjednik, a članovi NO su Miro Pejić i Ivica Sabljo. Za predsjednicu Suda časti izabrana je Ivana Pavlović, a članovi Suda časti su Mate Soldo i Mila Anić.

Na koncu skupštine formirano je povjerenstvo za osnivanje sekcije za organizaciju natjecanja u preciznom streljaštvu RK IPA ZHŽ i zaključivanje izborne skupštine od strane predsjedavajućeg.

Međunarodno policijsko udruženje IPA (International police association) je strukovna organizacija policajaca – udruga građana, čiji je cilj njegovati prijateljske odnose i međusobnu pomoć između službujućih policajaca u zemlji i inozemstvu.

RK IPA ZHŽ osnovan je u Grudama 17. travnja 2014. godine. Na počeku osnivanja klub je imao 35 članova, a danas preko 200 njih, što aktivnih policijskih službenika, što umirovljenih policajaca.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
3
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari