Dodaj komentar

Sanjate li o Ljubuškom ili u Ljubuškom?

ljubuski.info

Povodom obilježavanja svog petog rođendana, u sklopu programa "Aktiviraj se!" ovog proljeća, Udruga mladih Agape organizira amaterski foto natječaj.

Pozivaju sve ljubitelje fotografije poslati im fotografije pod temom "(Ne)Oostajem jer…" uz kratak opis fotografije, te na taj način daju svoje mišljenje o smislu (ne)ostanka u svojoj sredini.

Mi imamo razlog, i nismo se umorili, ali pitamo Vas zašto (ne)ostati, pitaju iz udruge.

Svoje mišljenje i fotografije šaljite na mail: infoagape2013 [at] gmail.com do 05. svibnja.

Izbor jedne najbolje fotografije izvršiti če Foto klub "Fokus" Ljubuški, a drugu najbolju fotografiju odabrati će facebook prijatelji lajkovima.
Pristigle fotografije će biti objavljene na facebook stranici, a proglašenje pobjednika će biti organizirano u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom, kada će se održati događaj povodom rođendana udruge, gdje će fotografije biti izložene (termin će biti naknadno objavljen).

Najbolja fotografija koju je odabrao žiri, kao i ona s najviše lajkova, dobiva LOLA.tees duks po izboru u suradnji s muzej sjebanosti i Klošarenilo, a drugi duks u suradnji s MOA baggeek.

Sanjate li u Ljubuškom ili o Ljubuškom?

Edukativne tribine: Aaktiviraj se!

I ovog proljeća povodom obilježavanja petog rođendana, udruga mladih Agape organizira edukativne tribine /druženja pod nazivom "Aktiviraj se!"

20.04.2018. (petak) u 19:00 sati u Gradskoj vijećnici organiziraju večer promocije "outdoor" aktivnosti gdje će ugostiti:

  • Žanu Marjanović, predsjednicu Speleološkog društva Herceg
  • Stanislavu Borovac, članicu HPD Prenj i SPV (stanica planinarskih vodiča) Mostar
  • Davida Šiljega, predsjednika Paragliding kluba Ljubuški

Cilj ovog druženja je upoznavanje s malo drugačijim boravkom u prirodi kroz ove zanimljive aktivnosti: planinarenje, speleologija i paragliding.

Dobrodošli!

udruga mladih Agape
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
3
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari