Dodaj komentar

U ponedjeljak tradicionalna manifestacija "Pričaj mi priču"

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, organizira tradicionalnu manifestaciju "Pričaj mi priču" za učenike osnovnih škola s područja općine Ljubuški.

Ista će biti upriličena u ponedjeljak 23. travnja 2018. godine, s početkom u 19.30 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.
Tročlano stručno povjerenstvo, u sastavu prof. Iva Bilić prof. Željko Prskalo i prof. Mirko Tomić, izvršilo je odabir pristiglih radova te izabralo osam najboljih koji će biti prezentirani na manifestaciji.

Autor najbolje kratke priče, po izboru spomenutog stručnog povjerenstva, dobit će vrijednu nagradu – tablet, prigodnu plaketu, knjigu i besplatnu člansku iskaznicu. Ujedno, autori drugoplasirane i trećeplasirane priče bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
3
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari