Dodaj komentar

UZB poziva branitelje na prosvjed u Sarajevo

ljubuski.info

Udruga Zaboravljenih branitelja i boraca poziva sve branitelje, članove i simpatizere i sve ljude dobre volje na prosvjed u Sarajevu, pred Parlament FBiH.

Zajednički prosvjed će održati branitelji HVO i borci ABiH, koji, svojim pojavljivanjem pred Parlamentom sutra (17.4.2018.) u 12h te prekosutra (18.4.2018.) u 9:30h, žele iskazati nezadovoljstvo prema vlastima i njihovom ponašanju prema braniteljima i borcima.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u prosvjedu se mogu javiti u UZB Ljubuški za dogovor na telefone 063/120 401 i 063/935 180 ili osobno u prostorije Udruge (Zgrada PU Ljubuški - preko puta CIPS-a).

Zajednički se namjerava, ponovno, zatražiti usvajanje tri točke "Rezolucije branitelja" u Parlamentu:

  • Braniteljski dodatak;
  • Registar branitelja;
  • Prestanak financiranja udruga iz proračuna i svođenje broja istih na razumnu mjeru.

Podsjećamo, trenutno u FBiH djeluje više od 1.600 raznih braniteljskih udruga.

UZB/borci BiH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
2
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari