Dodaj komentar

Da li mi može netko odgovorit na neka logična pitanja ,al najprije da pročita čitav tekst,gdje nama omalovažavanja i spominjanja nekih stvari koji nemaju veze s ovim svime kao npr.spomenuta ukazanja itd.itd.: 1) da li je žicana ograda na kojoj se nalazi i kapija s katancom bila i prije dolaska UZB pored autoputa? 2) iako pojedinci već svojataju i kapiju i sve oko nje (pa si postavljam vec neka pitanja al drugom prilikom) da li ste svjesni da se nalazite i na tuđem zemljištu? 3) sta predstavlja žičana ograda i vrata koja dijele makadamski put od auto-puta? -----+za ne upućene--- odgovor 1) da,i kapija i ograda i sve se nalazilo i prije dolaska UZB pored autoputa,2)da,nalazite se na tuđem zemljištu iako vas mnogi razumiju i SA VAMA SU iako pljujete na sve oko sebe,3)žičana ograda predstavlja izlazak na auto-put (ne vas već životinna,mozda i djece i šta ja znam) da ne bi došlo do žrtava jer zna se brzina vožnje autoputem,,,,tj.ograda je radi sigurnosti.....i sada ja vas pitam pametne- čiji je posao kada netko ugrozi sigurnost otvarajući kapiju i ako uništava imovinu (u ovom slučaju taj Karanac i kapiju) čineći pri tome kazneno djelo?.....i sada kakve veze ima ovo sve sa UZB što miješate ugrožavanje sigurnosti,oštećenje tuđe stvari sa UZB? Promašili ste temu zbog čega se nalazite gdje se nalazite ,jer ovo nekome i idje u prilog sto i se i očekuje -budite dosljedni zbog čega ste tu i držite se toga a ne pljuvat po onim sto rade svoj posao i svima oko vas,jer time blatite i sebe a nista ne postizete.....molim da ne odgovaraju pljuvatori sto komentiraju samo eto tako ......POZ.UZB .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari