Dodaj komentar

Razgovor ugodni u PU Ljubuški, dan trideset sedmi

ljubuski.info

Točno u 9.30h, Darinko Boto, predsjednik podružnice Udruge zaboravljenih branitelja (UZB), Ljubuški, u pratnji članova UZB, odazvao se na obavjesni razgovor u PU Ljubuški.

Prilikom ulaska Darinka Bote u zgradu PU, zapovjednik policije Tomo Šarić izvjestio je okupljene branitelje kako je Boto pozvan na obavijesni razgovor zbog oštećenja katanca na Bijači.

Podsjećamo, branitelji su, u prvim danima boravka u šatoru na Bijači, na željezna vrata kroz koja se ulazi pod nadvožnjak i autocestu stavili svoj katanac. Na tim vratima tada nije bilo katanca i branitelji su stavili svoj kako bi osigurali ulaz na autocestu i spriječili možebitne zloporabe njihovog prosvjeda.
Cijelo vrijeme je policija čuvala njihov katanac, a ključ je visio stalno u šatoru.

Po završetku razgovora, Boto je, na izlasku iz PU Ljubuški, raširio ruke i kazao:
Otkud ja znam di je njihov katanac, što ne čuvaju svoje stvari?!

Tajnik UZB Franjo Hrstić je, u obližnjoj trgovini kupio katanac, kazavši:
Evo im katanac, ako im treba!

UZB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari