Dodaj komentar

Drago mi je cuti da se u njemackim bolnicama primjenjuje aromaterapija.Smreka vjerovatno po Kneippu,ja po dr.Valnetu jednom od osnivaca fr.aromt.koristim timijan i klincic.Priroda je cudesna.Mislim da je tu buducnost u ekonomskom napretku.Zastiti okolisa i uvodjenju citavih zona bez pesticida bez herbicida.Npr.u Francuskoj imate tablu na ulazu u selo ,gradic s natpisom mi smo bez herbicida.Najljepse je biti svoj na svome.Nadam se da ce ekonomija krenut naprijed i da mladi ljudi nece morat vani .Mora se nesto smisliti,osnivati opg i slicno.Eto nigdje se ne moze kupiti mala bocica et.ulja proizvedenog u Hercegovini.Lijep pozdrav svim ljudima dobre volje!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
9
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari