Dodaj komentar

U Njemačkoj imam rodicu koja je aromaterapeut.Ona ima ugovor sa bolnicom da vrsi osvjezavanje bolecnickih soba sa hidrolatom od smrke.Istrazivanja su pokazala da je manje bolnicke bakterije.Uhvati on ravnatelja u Mostaru a od mene imas gratis hidrolat.
Kazu Domagoj ubicete merhamet ali neka naroda.Mozes iz Mostara ali Mostar nikada iz tebe.
Kako smo poceli sa etericnim uljima u selu sve bolje.Rodilo se cetvero djece.Svi bolje disu.Zdraviji.Neki dan baba Šućruša kopa a svi je već vidjeli gore.Kaze kako Domagoj lozi gore u brdu neka me mladost uze.Zato preporucujem svima pogotovo iz Njemacke kada dodju sendvic u ruke i malo vode ina Zvirice.Ulaz besplatan.Nije kao na Bodenu .Ovde zdravlje dzabe.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
9
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari