Dodaj komentar

Trebižat od jučer porastao za više od 30 cm

ljubuski.info

Agencija za vodno područje Jadranskog mora donijela je odluku o proglašenju početka redovnih mjera obrane od poplava na poplavnom području rijeke TMT (Tihaljina-Mlade-Trebižat) i rijeke Vrioštice (općina Ljubuški), a u skladu s Federalnim operativnim planom obrane od poplava.

Vodostaj Trebižata, na vodomjernoj stanici Humac, izmjeren jutros u 8 sati iznosio je 298 cm, dok je jučer iznosio 266 cm (na 280 cm počinje redovna obrana od poplava).

Mjere aktivne obrane od poplava se provode u skladu sa Federalnim operativnim planom odbrane od poplava (FOP).

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari