Dodaj komentar

Čović izrazio uvjerenje da BiH do 2025. godine može biti članica EU

ljubuski.info

Intenzivno smo radili u posljednjim mjesecima iako nije urađeno sve što je trebalo, kazao je danas član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović sumirajući predsjedavanje ovih tijelom u posljednjih osam mjeseci.

Posebno je mnogo urađeno kada je u pitanju europski put BiH te je Čović izrazio uvjerenje da BiH do 2025. godine može biti članica Europske unije zajedno s Republikom Srbijom i Crnom Gorom.

Čović, ujedno lider Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, ocijenio je kako je ovo vrijeme uoči proglašenja općih izbora zanimljivo vrijeme za sumiranje političke situacije u državi.
Tema ne manjka i kada su u pitanju sporazumi i nesporazumi, posebno zbog situacije u Federaciji BiH, ali i promjene vlasti u većini županija, a tek ćemo u petom mjesecu znati kada i pod kojim uvjetima idemo u izbore - podvukao je Čović.

Govoreći o raspisivanju izbora koji bi, smatra, trebali biti organizirani 7. listopada, izrazio je uvjerenje da će do tada biti završene izmjene Izbornog zakona s ciljem da se osigura legitimnost predstavljanja konstitutivnih naroda čime bi se moglo ići dalje u formiranje vlasti.

Potvrdio je da je u tom smislu optimist te ne očekuje nikakve blokade, dodajući da još ima vremena, a rješenja postoje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
8
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari