Dodaj komentar

Roditelji su mi iz Hercegovine, u vrime Juge bili su u NAJMU, taj pojam Vama možda nije poznat.
Njihovi roditelji ih nisu mogli hraniti i dali su ih u najma bogatijim obiteljima da ne bi umrli od gladi!
Majka nas je učila skromnošću i radu!
Branitelj sam, bez mirovine i povlastica, 20 dana nam na teren nitko nije mogao dostaviti hranu, klali smo tuđe kokoši i preživjeli!! Bolestan sam, ali još uvijke radim po tuđim kućama i tuđi sam sluga!!
Zar, nije otužno i žalosno da branitelji na Bijači šetaju prometnicom kojom su moji roditelji pješke otišli trbuhom za kruhom!! Ljudi, udruga je udruga i ništa više!!! Samo svojom poniznošću, radom i upornim zalaganjem možete postići sve što želite!!
Svojom savjeću možete pridobiti birače i simpatije svih ljudi, nikako to ne možete postići blokadom prometnica!! Simpatije možete dobiti zalaganjem za siromašne ljude! Pozdrav

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari