Dodaj komentar

Poštovani!!
Način koji ste izabrali za ostvarivanje svojih zahtjeva je ne moguć, ne prihvatljiv i sveopćoj javnosti rigidan! Ne smijete i ne možete blokirati prometnice!! To izaziva sveopći revolt u svim ljudima!! Zamislite da ste krenuli put Hrvatske na sahranu, došli do graničnog prijelaza sa Hrvatskom i niste stigli na ispraćaj pokojnika! Zamislite da je netko Vaš teško bolestan, da se želite oprostiti s njim i još jednom ga zagrliti, a u tome Vas spriječi horda nezadovoljnih Hrvatskih branitelja??! Ostavljate dojam balvan revoloucije, s toga promijenite taktiku, ne tražite nemoguće!! Kako Rojs reče:,,Ko je jamio,, jamio je!,, Ne optužujte one koji su jamili, jer dirate u osinje gnijezdo!! Jasno mi je zašto nemate podršku!! Nemate ju jer sve to što radite šteti ugledu države za koju ste se borili! Vojnik u miru ne zaustavlja prometnice!!! Ako već očekujete pomoć i podršku naroda i svećenstva idite u Sarajevo!! Rođeni sam Hercegovac, branitelj-čiju mater i brata ste vratili s granice i nisu mogli stići na sahranu svome bratu, odnosno ujaku! Ovo je rigidno i negledljivo! Pozdrav

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
7
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari