Dodaj komentar

Branitelji nagrižena zdravlja, dan sedamnaesti

ljubuski.info

Vjetar je svu noć po braniteljima u šatoru otresao rosu, tijekom dana nastavio puhati, uz kišu na Bijači nosi "drvo kamen"!

Već petorica branitelja, zbog zdravstvenih problema ne dolaze na noćne smjene, najčešće su u pitanju razne upale.

Među braniteljima u šatoru je najčešća tema Registar branitelja, koji je očito kamen spoticanja mnogim strankama koje su usmeno obećale, pismeno potvrdile i pečatom ovjerile, te svojom čašću stalno tvrdile kako prihvaćaju točke braniteljske Rezolucije.

Nikada prije branitelji nisu bili složniji i spremniji iznijeti istinu na vidjelo i utvrditi tko su lažni, a tko stvarni branitelji. Uravo je to teret na duši mnogim političarima, koji su od lažnih branitelja stvarali glasačku mašineriju i održavali svoj položaj na vlasti!

14;30h

Sukladno najavi, branitelji su u Zastupnički dom Parlamenta FBiH dostavili Požurnicu za održavanje hitne sjednice doma, u kojoj navode sljedeće:

Sukladno ranije dostavljenom zahtjevu za održavanjem hitne sjednice vašeg doma, ponovno dostavljamo ovu požurnicu, radi održavanja iste, sa samo jednom točkom dnevnog reda:

  1. Položaj braniteljske populacije s posebnim osvrtom na:
    • Javna objava Registra branitelja BiH;
    • Ukidanje financiranja braniteljskih udruga i saveza iz proračuna sa svih razina vlasti;
    • Braniteljski dodatak.
UZB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari