Dodaj komentar

U petak predstavljanje slikovnice "Čarobna plesačica"

ljubuski.info

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizira predstavljanje slikovnice "Čarobna plesačica", autorice Milene Jukić Bandić.

Predstavljanje slikovnice upriličit će se u petak 9. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.
Predstavljanju će nazočiti polaznici dječjih vrtića s prostora Općine Ljubuški - Dječji vrtić "Ljubuški", Dječji vrtić "Jelenko", Dječji vrtić "Petar Pan", Dječji vrtić "Leptirić" i Dječji vrtić "Bubamara.
Po okončanju predstavljanja slikovnice, za polaznike dječjih vrtića upriličit će se kreativna radionica na temu "Čarobna plesačica", koja će biti obogaćena plesnim točkama od strane plesnog kluba Dance Factory Stars Ljubuški.

Čarobna plesačica naziv je priče posvećene djevojčici Ani Riti Puljić za čije je liječenje namijenjen cjelokupan prihod od prodaje ove vrlo maštovite slikovnice.

Svi zainteresirani za kupnju slikovnice - čija je cijena 10 KM, a time i za pomoć djevojčici Ani Riti Puljić, moći će svoj primjerak nabaviti za vrijeme predstavljanja slikovnice te kreativne radionice, u razdoblju od 10 do 12 sati.

Podsjećamo, ova trogodišnja djevojčica iz Stoca koja boluje od spinalne mišićne atrofije podignula je Bosnu i Hercegovinu na noge, a njezina borba odjeknula je i preko granica ove zemlje.

Kupnjom slikovnice za svoje dijete, nećake, prijatelje... ujedno činite dobro djelo i pomažete Ani Riti da ostvari svoj san i postane plesačica.

Knjižnica Ljubuški

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
2
6
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari