Dodaj komentar

E jadu jadni.
Dobro ti znas koga prozivas.
Dobro ti znas da je Ksena i obrazovana i nacitana i poduzetna i cuva vise od nabrojanog...
Za razliku od tebe nije zlobna i nikako letargicna.
Vidis li da ostajes usamljen(a) u svome pljuvanju na nju?!
Jos malo i sve ce ti se to vratit u lice,jer Bog vlada onim cime ti ne mozes,a to je istina.
Dok ti probas nekome naskodit,ona cuda cini.
Ali ne toliko znanjem koliko srcem.
Razlog zasto ti pisem je da ti kazem hvala jer mozda nehotice pomazes svome narodu na nacin da vidi tko vidio nije kako se uvijek nadje netko tko pljuje na one sto nisu savili kicmu.
Takve treba izolirati ignoriranjem,onda neke na vlasti stisnuti da rade "naoposum" te ocekivati za desetak godina tek povratak ljudi i boljitka tu.
Ruska.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari