Dodaj komentar

Zapadnohercegovačka županija u top 10 malih europskih regija

ljubuski.info

Specijalizirani časopis za izravna strana ulaganja "FDI Magazine" svrstao je Županiju Zapadnohercegovačku među top 10 odredišta u kategoriji malih europskih regija budućnosti 2018./2019.

Podaci kojima se raspolagalo pri svrstavanjuZHŽ u ovu kategoriju iznjedreni su putem upitnika o stanju gospodarstva i potencijalnih mogućnosti za strana ulaganja kojeg je detaljno ispunio i pripremio Ured za europske integracije pri Vladi Zapadnohercegovačke županije na čelu s predstojnikom Ivanom Juriljem po Odluci Vlade ZHŽ.

Ovo priznanje/nagrada će biti dodatni poticaj našoj regiji kako bi postala još više poslovno primamljiva za buduća strana ulaganja, ističe Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade ZHŽ.

Ovo visoko priznanje ostvareno je u okviru natječaja Europski gradovi i regije budućnosti koje su ocjenjivali korporativni i međunarodni investicijski stručnjaci. Bitno je istaknuti kako se donošenje odluke o proglašenju najboljih europskih gradova i regija ocjenjivački tim uzima u obzir kriterije kao što su ekonomski potencijal, isplativost ulaganja, ljudski potencijal, kvaliteta života, prijateljsko poslovno okruženje i postojanje strategije za privlačenje investicija.

Svrstavanje na ovu prestižnu listu za Zapadnohercegovačku županiju predstavlja izravnu preporuku mogućim ulagačima gdje i kako investirati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari