Dodaj komentar

Hmm. Pa jadan ne bio. Ajde mogu razumit da braniš nevenka za neke stvari koje tebi idu u korist, a dok je nevenka tebi će medit. Samo bi te pitao ovo, jesi li ikada bio na ovoj raskrsnici, ( da me nebi napao evo , raskrižju), pa jeli normalan izlaz iz Paradžikove ulice, bez semafora? Dok nevenko razmišlja o tome ko je nadležan, šta da neko pogine? Ajde kaže nema stručnjaka za semafore, pa ševo ih je izbacio bar 50. Nego brani ga politički di neko direktno ne izgubi glavu, e ovo tvoje je neobranjivi. Da imalo misli svojom glavom, ako ne zna rješit problem, onda se postavu znak " slijepa ulica" i zaštitio je sebe i druge. Ali jok, hebe se njemu. A ti i takvi što ste najbučniji u obrani načelnika ste ugroženi, jer ako ikad dođe neko pametan za načelnika, tebe je letit od tu di si sad. Možda i nećeš jer takva sorta ko ti opstaje u prvi ćeš okrenut leđa nevenku. Ima primjera koji su podrżavali, šimića, vicu, markana i čim se počela njihova stolica njihat prvi su im okrenuli leđa. Dakle ako misliš da neko puši tvoje fore varaš se. Ti samo moreš nekog slabih živaca malo nasekirat, jer će taj pomislit, Bože moj zar ima još ovakvih ljudi. Teško nama s tobom, a još teže tebi sa samim sobom

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
8
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari