Dodaj komentar

Draganče i Nevenče su vizionari sa kamena ne smi se njih dirat,opasno.Ne usudi se nitko jer oni štuju samo Večernji List,kako kaže Nevenče našu Mariju i Jozu.Ne iseljava Nevenče nego su to dezerteri iz rata otselili u dijasporu pa malo na lito dođu troše eure kod nas.Sve lažu,matematika mu je kaže dobra pa ispada da nas je više nego prije.Samo ne znam prolazi li kroz centar ljubuškog da vidi kako je nešto pusto,pa kako će objasniti puste ulice.Nekad sve bilo puno a po sttistikama Nevenka bilo nas manje nego sad.
Ma lažu svi koji kažu drugačije od Nevenka.Ovo je mjesto lijepo za život,onima koji tu ostanu.Ako uopće tko ostane.
Možda Jozo Pavković,Čović u Mostaru ,Bojana Krišto u Livnu,Marija Medić,Barbarić,Kvesko,Sova i još pokoji koji ostane u ljubuškom pričaće dijaspori kako je ipak bilo ljepše kad je bilo ljudi na ulicama pustog,zaboravljenog grada Ljubuškog.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari