Dodaj komentar

Ruzno od gradonacalnika kad izjavi da je pad nataliteta beznacajan. Kad su mnoge seoske skole pri samom gasenju. Sa jedva dva, tri ili jednim prvasicem. U gradu nije mnogo bolja situacija. Ako se uzme u obzir broj prvasica u zadnjih deset godina se prepolovio. Mislim da je to nepopravljivo u narednih 10 godina, u buduce ne znam .. Vidjet cemo. Ocajno je s kojim naglaskom daju izjave pogotovo na ovu temu i oznacavajuci kao beznacajno. To je uzas. Ne treba biti strucnjak u opcini-Kvisko , Mup-u -[ * neprimjereno * ], Parkovima -Pajdo itd. Da bi vidjeli situaciju u nasem okruzenju. Baba sa jos jednim zubom to zna al dobro. Ako misli Gradonacelnik da je poljoprivreda prosperitet opcine neka kcerkama posadi koju tonu kromrira pa nek profitiraju ili je bolje uzeti stipendiju iz E kategorije za djecu slabog imovinskog statusa. Do cega ce ovo dovesti Ljubuski vidjet cemo . Mislim da ce se kroz nekoliko godina zeniti i udavati izmedju sebe kao Rockfeleri prije nekad . Uzas

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari