Dodaj komentar

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća završena proslava Dana općine Ljubuški

ljubuski.info

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Ljubuški, koja je održana danas u svadbenom salonu Antonela, završena je ovogodišnja proslava Dana općine Ljubuški.

Sjednici su, uz općinske vijećnike i načelnika Nevenka Barbarića, nazočili brojni gosti i uzvanici iz svih sfera života iz BiH i Republike Hrvatske.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika Općinskog vijeća Ljubuški Tihomira Kvesića i obraćanja načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića, prigodnim riječima obratili su se i čestitali Dan Općine: fra Dario Dodig, gvardijan samostana na Humcu, Ivan Del Vecchio, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade ZHŽ-a i dr. Dragan Čović, predsjednik Predsjedništva BiH i predsjednik HNS-a.

Načelnik Barbarić se u svom obraćanju kratko osvrnuo na neke od aktualnosti koje značajno utječu na ukupan život svih građana Ljubuškog, te ukupno stanje naše zajednice.

Govoreći o pitanju iseljavanja naglasio je da će bez sinergije svih sfera društvenog života, ali i pomoći svih razina vlasti, taj problem biti teško riješiti.
Bez iste sinergije i navedenih aktera nemoguće je ostvariti brži gospodarski razvitak koji zasigurno najviše utječe na proces odlaska i ukupnu kvalitetu života, dodao je Barbarić.

Istaknuo je stabilnu financijsku situaciju općinskog proračuna.

Zahvalio je višim razinama vlasti, međunarodnim organizacijama i napose Vladi RH na potpori općinskim projektima.

Nakon toga uručena su javna priznanja općine Ljubuški za 2017. godinu.

Nagradu općine Ljubuški za životno djelo dobio je prof. dr. sc. Vedran Ćorić prim. dr. med.

Zlatni grb općine Ljubuški dobilo je Ministarstvo obrane RH, a nagradu je preuzeo Božo Kožul, posebni savjetnik ministra obrane Damira Krstičevića.

Godišnju nagradu općine Ljubuški dobila je tvrtka Karliko d.o.o. Ljubuški.

Sve nagrade je uručio načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Nakon uručenja svečanih nagrada, predsjednik Općinskog vijeća općine Ljubuški Tihomir Kvesić zaključio je svečanu sjednicu Općinskog vijeća Ljubuški.

Poslušajte cjelovitu snimku svečane sjednice Vijeća:

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
3
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari