Dodaj komentar

Ono sto je izjavio Dr. Ivo - on je bar bio iskren ! "Hrvatska do Drine" je vjekovni san veliko-hrvata !
Mnogi komentatori se bore za isto , samo nece da priznaju . Mlada generacija je relativno ucena i zna da misli svojom glavom . Nece nicija mlada generacija , pa ni nasa , da joj zavicaj bude - cijeli
svijet ...
A vasa je jedina misao , zapravo , proturati stalno postapalicu - kako je zavicaj ono mjesto gdje treba i zivjeti - i umrijeti !...Uostalom , vremena su se izmijenila . Danas cijeli svijet ima problema koji su cijeloj kugli zemaljskoj zajednicki : pokreti nesretnika prema Evropi , i to milionima , terorizam , glad kao posljedica ratova , ili klimatskih promjena itd . I svaki od tih problema je i - nas problem ! Danas je zatvaranje u zavicaj - ravno samoubistvu ! A Vi pirlitate onu pirliticu koja nas je , u povijesti , uvijek dovodila do - poraza . Pritom , niko..pa ako hocete i NITKO - ne daje ideju - i ni jedan put za zlaz !... Ni jedan - osim " Ostajte ovdje" !...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari