Dodaj komentar

Cuj ti Cosa Nostra , Vi nas zabavljate . Tesko nam je razumjeti da Vi , nepismeni i neuki komentatori - ( cast izuzecima ) , predstavljate narod ! Kad vas citamo izdaleka , mi ovamosnji pomisljamo...Boze , nasto je spao nas narod !? Eto vidite , slabili medju nama ce cak i zakljuciti da ce se svi pismeni i pametni iseliti , samo ce ostati oni - kao Vi !... To je tragicno !..
Da - iseliti , samo ce ostati takvi kakvi ste Vi !..Niste Vi nas problem ! Vi ste samo nas primjer , los primjer . Treba sve vase komentare staviti u jednu knjigu - takve kakvi jesu , to bio bio - dokument naseg vremerna ! Ali , neke moram i da pohvalim ! Vide i oni kako pisu pa se malo zamisle i smire -
i pisu dosta korektno , sa mnogo manje gresaka ! A sto se sadrzaja tice - zalim sve one koji izgube nadu - i pismene i nepismene !... Ljudi imaju i djecu , a nemaju izlaza !... I to je tragicno !
.
Svi mi grijesimo , manje ili vise ! Medjutim , treba postovati i citaoce , a ne samo - sakupiti se oko nekog portala - i metanisati sa greskama , koje nisu pravila ni dajeca - recimo 1946 godine ! A ovo je 2.018 ! I sta ovo ima veze sa temom i Ruzicom ? Ima ! Ruzici smo rekli sta mislimo o onome sto je pisala ! Ruzica je zena i bori se lavovski za djecu ! Nase rijeci utjehe joj nece mnogo pomoci , ali joj od tih utjeha moze biti - bar malo lakse ! Malo lakse !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari