Dodaj komentar

" KO JE JAMIJA JAMIJA"

Ne razumjem što su se dovezali čovjeka da prizna krivnju, vrati pare pa bi tadas njim još željeli s njim u zatvor.

Zapitaju li se kako će čovjek istovremeno biti na dva mjesta?

Ako bi otišao u zatvor samo bi tamo ležao i gojio se a MUP bez njega nebi mogao funkcionirati jer se čovjek ne misli odreći stolice dok je živ, valjda misli da živi u titinoj državi.

A što se tiče vraćanja na kriminalan način opljačkamog novca, šta su se dovezali čovjeka, pa nitko ne vraća novac pa zašto bi sad on morao.

Jeli glava parola vladajućih već odavno bila" KO JE JAMIJA, JAMIJA"
Čovjek se samo držio te parole i šta je onda zkrješio.

Ako je proglašen krivim u RH kad će onda naše proslavljeno sudstvo početi donositi konačne presude za njega, njegovog radnog kolegu TULIĆA kojem su se već dokazala kaznena djela i mnogim drugima u MUP i drugim ministarstvima kao i u vladi od županija pa sve do FBiH i BiH?

Očito nikada ili se čeka da se pronjeni vlast pa teko i sudstvo .

Zato se vjerovatno toga i boje pa svim mogućim i nemogućim sredsvima se bore da ostanu na vlasti oni kao i njihovi podobni nasljednici sve dok su oni živi pa im se neće uopće za života ni suditi.

Neće ni po koju cijenu dozvoliti da im se dogodi kao lijanovićima kad su izgubili vlast jer bi se i njima slične stvari dogodile.

Kad je tito vladao 70 godina zašto nebi mogli ni oni i ostat će i dalje "KO JE JAMIJA JAMIJA"!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari