Dodaj komentar

Nisam za prizivanja aveti iz Sarajeva,volili bi oni to.Imamo mi Mostar.Nadam se da ce nasi svecenici podici svoj glas ako nista iz razloga sto se na sjevernoj padini,lijevo od ulaza nalazilo katolicko groblje.Tkome nije jasno neka posjeti fra Zarka Ilica pa ce on znati reci i tko je tu pokopan.Imam sliku iz vremena Austro_Ugarske gdje se jasno vide kameni krizevi koji su poslije pomalo"nestajali".Drugi razlog je porusena crkva sv.Vida(po tumacenju Akademika Milana Nosica) a po moji saznanjima crkva sv.Kate koju su turci pretvorili u dzamiju.Nemojmo se igrati restauratora,ako zelimo dobro onda treba na sva zvona traziti pomoc institucija i ukljucivanje medjunarodne zajednice.Srednjovjekovni gradovi po sredozemlju imaju strucna drustva posebno registrirana za cuvanje bastine,a to nikako nemogu biti "Parkovi".Lijepi pozdrav svima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
6
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari