Dodaj komentar

kako će se tek iznenaditi arheolozi kad otkriju da je Hrceg Stipan poznavao tehnologiju betoniranja i da je bio osnivač Dalmacijacementa usput i dioničar, a da ne govorimo o žbukanju fasada na ulazu u stari grad što se može prikazivati i masno naplatiti napredne ideje našeg Herceg Stipana, ali ne leži šavle pronaći će se i dikoja mata sa sjeveroistočne strane zidina, što može značiti da je Stipan bio suvlasnik, osnivač a danas i dioničar Zeničke željezare...

Napridno nema šta, triba to naplatiti i nastaviti sa idejom Stipanovom udri betonom zakrpi i dobro naplati, pametan je bio naš Stipan.
a kako se vidi Barbarinova 'virma Prkovi su čudo od 'virme, znaju i 'oće a Barbarin ih kljuka poslovima sve vrste, 'ko šiša struku bitno je oprati lovušu.
Nekadera kaže koliko je novaca dobio preko "Stapa" od federalnog ministarstva za kulturu za vrime Davorina Medića i koliko je uloženo a koliko prrrrrrrrrrrrrrrr.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
4
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari