Dodaj komentar

Imam prijedlog, nemora se usvojit, ali eto. Velite da treba naplaćivat ulaznice za one koji posjećuju kulu. Nemam ništa protiv, samo za vladjuće u općini moj prijedlog je, naravno tu bi bilo više para i posjetitelja, da se ogradi Ljubuška općina i da na kapiji napišu" ovo je općina Ljubuški ima toliko i toliko stanovnika (neznam točno koliko), i żive, nećete vjerovati žive od 2 marke dnevno po stanovniku, i unatoč svemu vole svoje vođe i spremni su da daju i te 2 marke da djeca njihovih vođa mogu imati stanove po Europi i mogu studirati gdje hoće po cijelom svijetu. Da će dati sve da bi njihove vođe živjeli u starosti u svojim vilama i kućama diljem svijeta. Da takvog naroda nema nigdi na svitu, itd. Garantiram da bi opucali pare ven tako

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
4
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari